9 Temmuz 2014 Çarşamba

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da İç transferde 4 isimle Anlaşıldı .


 
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Takım Kaptanı Edip Saruhan, Kaleci Ferdi Yalçın, Orta Saha oyuncusu Gökhan Kaya ve Yasin Elmas takımla birer yıllık mukavele imzaladılar.
Bu 4 futbolcunun resmi imzası ise ilerleyen bir günde toplu olarak atacaklar.

 
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Transfer Sezonunda Sessizliğini Bozan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Başarılı Orta Saha Oyuncusu Gökhan Kaya ile Devam Kararı aldı. Gökhan Kaya yaptığı açıklamada;Geçtiğimiz sezon son anda kaçırdığımız şampiyonluğu inşallah yeni sezonda yaşamak istiyoruz. Ben Ve arkadaşlarım daha fazla çalışıp takımımızı şampiyon yapacağımıza inanıyoruz dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Edip Saruhan'la 2014-2015 Sezonu İçin Yeniden Anlaştı.
Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor'un genç ve başarılı file bekçisi Ferdi Yalçın 2014-2015 Sezonu için Takımda kaldı. Genç milli kaleciye birçok 3. lig ve 2. lig ekiplerden transfer teklifi gelmesine rağmen Kahramanmaraş Bbüyükşehir Belediyespor'u seçen Ferdi Yalçın Sayfamıza yapmış olduğu açıklamada Geçtiğimiz sezon şanssız maçlar çıkarttık ve son anda Playofa kaldık. Playof maçlarında ise finalde kaybettik. Ben Burdaki kardeşlik ve Aile ortamını çok sevdiğim için birçok takımdan transfer teklifi almama rağmen burayı seçtim. İnşallah önümüzdeki sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u Şampiyon yapacağız dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un Başarılı orta saha oyuncusu Yasin Elmas 2014-2015 Sezonu için Takımda Kalırken  Yaptığı açıklamada Yeni sezon adına Takımı geçen sezon kaldığı yerden devam ettireceklerini ve hiç kimseyi yolda bırakmayacaklarını ifade eden Yasin, “Bizim burada Aile ortamımız var. Biz yarım kalan işimizi Recep Hocamız ile sürdürüp Şampiyonluğa bu sezon sonu ereceğiz. Biz takımımızdan memnunuz ve 1 sezon daha bu takım uğruna forma giymeye hazırız” dedi.







 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder