20 Temmuz 2014 Pazar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ali Yenilmez , Hakan Yağmurkaya ve Semih Durmuş ile Anlaştı

BÜYÜKŞEHİR DEFANSI SAĞLAMA ALDI
ALİ YENİLMEZ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Dış transfere hız verdi. Büyükşehir Belediyespor eski oyuncusu Nuhannet Ali Yenilmez ile  her konuda anlaştı.
1 Ocak 1990 yılında Çarşamba’da doğan Muhammet Ali  Futbola Fenerspor’da Başladı., Daha sonra amatör olarak Antalyaspor’a transfer oldu. Ünyesporda profesyonel olan genç oyuncu  sırayla, Gaziantepspor, Lüleburgaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sancaktepe belediyespor ve Ünyespor formaları giydi.
Muhammet Ali Yenilmez Futbol Kariyerinde toplam 140 naçta forma hiyerken, 5 maçta gol sevinci yaşadı. 
 
 
HAKAN YAĞMURKAYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA
HAKAN YAĞMURKAYA
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Dış transfere hız verdi. Büyükşehir Belediyespor Hakan Yağmurkaya ile her konuda anlaştı.
6 Temmuz 1990 yılında Samsun’da doğan genç oyuncu Hakan Yağmurkaya Futbola Samsunspor altyapısında başladı. 2008 yılında Gençlerbirliğine Transfer olan oyuncu  sırasıyla Keciören Sportif a.ş, Ünyespor, Nazilli Belediyespor, Belediye Bingölspor, Denizli Büyükşehir belediyespor ve son olarakta geçtiğimiz sezon 3. Ligde şampiyon olarak çıkan Düzyurtspor forması giydi.
Futbol kariyerinde 177 maöça çıkan baaşrılı oyuncu  39 defa gol sevinci yaşadı.  Bugün Kahramanmaraş’a gelerek Büyükşehir Belediyespor yöneticileriyle yaptığı görüşmede önümüzdeki sezon için Kahramanmaraş Büyükşehir belediyespor forması  giymek için ön anlaşma yapıldı. 
 
 
SEMİH DURMUŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA
SEMİH DURMUŞ
 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor dış transfere hız verdi. 2014-2015 Sezonuna şampiyonluk parolası ile çıkacak olan mavi fırtına dış transferde Sancaktepe Belediyespor’dan Semih Durmuş ile anlaştı.
SEMİH DURMUŞ KİMDİR
28 Mayıs 1991 Yılında Bursa Osmangazi’de doğan Semih Durmuş futbola 2002 yılında Bursaspor altyapısında başladı. 2011 Yılında Adanaspor’da profesyonel olan başarılı forvet oyuncusu daha sonra Siirtspor ve Sancaktepespor formaları giydi.
Futbol kariyerinde 127 maça çıkan Semih Durmuş 49 defa gol sevinci yaşadı.
SEMİH DURMUŞ’UN KARİYERİ
Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol 
U21 Ligi486 
TFF 3. Lig4912 
PTT 1. Lig20 
DSGL61 
Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Türkiye Finalleri31 
Bölgesel Gençlik Geliştirme U181929

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder