2 Ağustos 2013 Cuma

TRANSFER / ŞAMİL ÜNAL KİMDİR?


ŞAMİL ÜNAL KİMDİR?
Almanya'nın Bruchsal kentinde göç etmiş bir türk işçi aile'nin çoçuğu olarak dünya'ya gelen Şamil Ünal burada yöresel amatör ekiplerinin altyapılarında futbola başladı. Daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye Antalya'ya yerleşti. Burada Çolaklı Spor altyapısında oynamaya başladı ve daha sonra Antalyaspor altyapısına geçti.

KULÜP KARİYERİ
2004 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. As takım için ilk resmî karşılaşmasına 16 Mayıs 2004 tarihinde Adana Demirspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı.[1] 2004-05 sezonun devre arasinda oyun tecbrübesi edinebilmesi için 3. Lig ekiplerinden Akseki Aroma Genç ve Spor kiralandı.
Daha sonra birçok 3. Lig ve 2. Lig ekibinde forma giydi. 2007-08 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a transfer oldu fakat hiçbir karşılaşmada görev alamadan Zeytinburnuspor'a kiralandı. Daha sonra iki sezon kiralık olarak 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'da oynadı. 2010-11sezonunun başında Sivasspor'dan ayrılarak 2. Lig ekiplerinden İskenderun DÇ'a transfer oldu.
2011-12 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Göztepe'ye transfer edildi


Göztepe 1-0 Elazığspor ( Şamil Ünal )





Göztepe 1-1 Giresunspor | Gol : Şamil Ünal 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder