20 Ağustos 2013 Salı

İrfan Başaran Kahramanmaraşspor'da


 PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz sezonun yarısını Adana Demirspor diğer yarısını ise Bucaspor’da geçiren başarılı orta saha oyuncusu İrfan Başaran ile 1 yıllığına anlaştı. Kahramanmaraş’a gelerek antrenmanlara başlayan başarılı oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. Bugün antrenmana da çıkan İrfan Başaran, takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmalara başladı.


Kahramanmaraşspor,Ofansif Ortasaha mevkisine  takviye yapmak için kolları sıvadı. Daha önce Galatasaray ile Süper Lig maçlaında Forma forma giymiş 23 yaşındaki Milli Ortasaha ile kırmızı-beyazlılar ilgileniyor. 10 numara mevkisi için İzuna Azuka ile kesin olarak anlaşan kırmızı-beyazlılar İrfan Başaran ile önemli bir türk futbolcuyu takıma kazandıracak 



Kulüp takımları kariyeri

2002 - 2007 tarihleri arası Galatasaray SK'nın altyapısında oynadı. 2008 tarihinde Galatasaray SK teknik direktörü Michael Skibbetarafından A takıma alındı. 2008-09 sezonunda pilot takım Beylerbeyi SK takımına kiralandı. 2009-10 sezonunda Orduspor`a transfer oldu. 2012-2013 sezonu öncesi Adana Demirspor'a transfer oldu.Sezonun devre arasında Adana Demirspor kulübünden ayrıldı.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder