2 Ağustos 2014 Cumartesi

Enes Eser Kahramanmaraşspor'da

Kahramanmaraşspor Geçtiğimiz sezon Fethiyespor'da Forma giyen Enes Eser ile 2 yıllık sözleşme imzaladı .
1990 Doğumlu Enes Eser Sol Bek ve Sol Açık bölgelerinde Forma giyebiliyor





Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, daha önce Oğuzhan Spor ,Antalyaspor ve Denizlispor formaları da giyen Genç kanat  oyuncusu Enes Eseri transfer etti. Geçtiğimiz sezonu Fethiyespor'da tamamlayan başarılı oyuncu Enes artık Kahramanmaraşspor için mücadele edecek . Gelecek Hafta basın karşısında sözleşme imzalayacak Enes Esere Başarılar dileriz .
 

 
 
 
ENES ESER KİMDİR
 
Bucak Belediyesi  Oğuzhan Spor’da futbol oynayamaya başlayan  Enes ESER
 
 
 Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor’da 10 yıl önce 10 yaşında minikler futbol kategorisinde başlayan futbol hayatı çok kısa sürede Oğuzhan spor ylıdızlar,gençler ve A takım  buradan 2 yıl önceside Antalya spor  paf takımına  transfer olan Bucak ‘lı Enes Eser 2009 yılında Türkiye Şampiyonu olan Antalya Spor paf takımında  2 yıl boyunca  değişmeyen oyuncusu olarak kendisini gösterdi.
    Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor ve Antalya Spor Paf Takımlarında efendiliği,çalışkanlığı ve görev bilinci ile hareket eden Enes Eser  bu gayretlerinin bedelini olarak,Antalya Spor A takımı  ile 5 yıllık sözleşme imzalayarak  Profesyonelliğe ilk adımı attı . Daha sonra Bölgesel Amatör Lig takımlarından Konakspor da oynayan Enes Eser göze batan oyunu ile  yeni bir Sayfa açarak Denizlispor ile anlaştı . Burada Fazla Forma şansı bulamayan genç oyuncu 2013-2014 sezonunu Fethiyespor da geçirdi . Sol bek ve Sol Açık mevkinde oynayan genç oyuncu Artık Kahramanmaraşspor forması için Ter dökecek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                       TRASFERMARKT VERİLERİ
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder